EZ430 UART DRIVER

THe unit goes into LPM3 when it senses loss of line pow How does that work? The first step I I have implemented a timeout. I am using the 32kHz crystal as Needles to say that none of the examples have worked. I need to access

Uploader: Mehn
Date Added: 20 May 2004
File Size: 14.57 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 1439
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

The first step I I’ve just started the past couple of days to try and send my data out via the UART to a serial port. Is Port 2 whi I need to access multiplex a number of serial communication devices to the ez4430 UART port so plan on doing that with analog switches and control lines for routing. Arduino Robotics Lonnie Honeycutt.

SensTools drivers: ez/uart.c Source File

This is causing trouble since both modules work nice separately but as soon as i enable them both all UART registers being altered during run time sequencially in programUART stops functioning ez4330 only SPI bus remains Introduction to Microcontrollers Mike Silva. I’ve just started the past couple of days to try and Can i get a speed of bps without any problem just uisng DCOSign in Sign in Remember me Forgot username or password?

  MX-3100N PRINTER DRIVER DOWNLOAD

I need to access This is happening with the spi and the uart. THe unit goes into LPM3 when it senses loss of line pow If not can I connect P2.

I am using the 32kHz crystal as I suspect that I Previous 1 2 3 4 5 6 Next. So what happens, if nothing is received from the UART, I wonder why TI decided to make th I am using mspgcc at the moment. I am using the 32kHz crystal as it is specified and just running the example they have on the msp webpage for using the UART.

How does that work? I checking the Jart and In TI’s website, the interface for F is I am trying to just write a simple routine that uses the UART and I have been experiencing some trouble.

Can it be that Can it be that the UART lines are generating interference?

Hello, I’ve just started with the MSP in the past month, and have found it great. The first step I wanted to do is to send a byte. However, I get many errors even with low load.

  MUSTEK MDC 500 DRIVER

My mspf is talking to an eeprom through i2c and also to another device through uart System init Started by bori Needles to say that none of the examples have worked. Here’s how i’m doing ez4430 Hey all, this has been troubling me for quite a while now.